SÄÄNTÖMUUTOSKYSELY: MILLAISET SÄÄNNÖT YHDISTYKSELLÄ TULISI JATKOSSA OLLA MIELESTÄSI?

Kesäkokouksessa päätettiin, että yhdistyksen hallitus asettaa työryhmän pohtimaan sääntöjen muuttamista. Ennenkuin työryhmä aloittaa projektinsa, on jäsenillä tilaisuus kertoa mielipiteensä!

Kaikki vastaukset julkaistaan anonyymisti, tärkeintä on tässä vaiheessa ideoiden kartoittaminen ennakkoluulottomasti. Halutessasi voit jättää ilmoittamatta yhteystietosi (mutta mahdolliset tarkennuskysymykset jäävät tekemättä ilman niitä). Ideoita otetaan vastaan 30.09.2017 asti, jonka jälkeen ne julkaistaan kotisivuilla ja niistä keskustellaan syyskokouksen yhteydessä.

Yhdistyksen säännöt löytyvät alla olevasta linkistä:

Esimerkki ehdotuksen jättämisestä: "Sääntöjen pykälästä 6 seuraa, että uusien jäsenten on suoritettava jäsenmaksu koko vuodelta, vaikka he liittyisivät vasta vuoden lopussa. Haluaisin, että yhdistykseen pääsisi helpommin/ halvemmalla mukaan myös loppuvuodesta."

Ehdotukseni/ ideani*
Seuraava ehdotukseni/ ideani
Ei kahta ilman kolmatta..
Nimi