Meidän Cuvac

k_lehtisivu.jpg

Meidän Cuvac-lehti on Slovakianpaimenkoirayhdistys ry:n jäsenjulkaisu joka on ilmestynyt vuodesta 1986. Meidän Cuvac-lehdestä ilmestyy vuonna 2017 4 numeroa.

Lehden saa Slovakianpaimenkoirayhdistys ry:n varsinaiset ja kunniajäsenet, lisäksi lehteä postitetaan Suomen Kennelliitolle, Suomen Seurakoirayhdistykselle ja ulkomuototuomareille.

Lehdessä julkaistaan mm. hallituksen tiedotteita, virallisia tiedoitteita ja jäsenten kirjoituksia.

Vuoden 2017 aineistopäivät:
nro deadline ilmestyy
1 15.2.2017 maaliskuussa
2 15.5.2017 kesäkuussa
3 15.8.2017 syyskuussa
4 15.11.2017 joulukuussa

Lehtitoimikunta:
Päätoimittaja: Seija Juselius
Visa Marttila
Outi Taalikka

Julkaisija: Slovakianpaimenkoirayhdistys ry.
Materiaali lehtiin s.posti: meidancuvac@gmail.com Viestin aihekenttään lehden numero, johon materiaali tarkoitettu (esim. 4/16).
Painosmäärä: 60 kpl (lehti 4/15)
Painopaikka: Grano, Kuopio

Huom. Muistathan että osoitteenmuutokset ilmoitetaan aina jäsensihteerille, päätoimittaja ei hoida osoitteenmuutoksia.

Ilmoitusmaksut Meidän Cuvac -lehteen 2017 :

Joulutervehdys ja valioilmoitus on yhdistyksen jäsenelle ilmainen vuonna 2017. Käsittää max ½ sivun kokoisen ilmoituksen.

Pentueilmoitus: Pentueilmoitus on meidän Cuvac-lehdessä ilmainen linkkimaksun maksaneille. Käsittää max ½ sivun mainoksen/pentue. Ei linkkimaksun maksaneille jäsenille hinta sama kuin jäsenten muut omat ilmoitukset.

Jäsenten omat esim. kennelilmoitukset Meidän Cuvac-lehdessä: ½ sivun ilmoitus 1 lehti 25€ sama ilmoitus toisessa lehdessä + 12,5€. 1 sivun kokoinen ilmoitus 1 lehti 40€ sama ilmoitus toisessa lehdessä +20€.

Muut: 1 sivu 70€ sama ilmoitus kahdessa lehdessä + 40€ toinen lehti ½ sivu 40€ sama ilmoitus kahdessa lehdessä +20 toinen lehti ¼ sivu 25€ sama ilmoitus kahdessa lehdessä + 15€ toinen lehti.

Ennen mainoksen julkaisua tulee julkaisijan suorittaa maksu ja toimittaa suoritetusta maksusta kuittikopio lehdentekijälle tiedoksi s.postitse meidancuvac@gmail.com, aihekenttään: MC-mainos.