25.2.2020
Oletko kiinnostunut tulemaan tekemään slovakiancuvacien luonneprofiilia.
Profiili on SKL:n jalostustarkastuksenluonneosio ja profiili laaditaan
ryhmässä joka kokoonntuu skypellä. Jos olet kiinnostunut tulemaan
ryhmään ilmoita itsesi s.postitse jalostus.cuvac@gmail.com viimeistään 7.3.2020 mennessä.

13.1.2020: vuoden 2020 hallitus on järjestäytynyt

Hallitus on pitänyt vuoden ensimmäisen kokouksensa ja valinnut Outin varapuheenjohtajaksi ja Hannan sihteeriksi

8.4.2019: Puheenjohtaja ja yksi hallituksen jäsen on eronnut.

Hallitus on järjestäytynyt uudestaan ja on päätösvaltainen.

15.12.2018: Lehtitoimikunta töppäsi lehden 2018-04 osalta jalostustarkastuslausunnoissa

Aktiiviset lukijat (kiitos!) huomasivat virheitä lehdessä julkaistuissa jalostustarkastuksissa kahden cuvacin osalta:

Snowhite Cowboys Evanescence ja Italo Miss Elycee.

Lehtitoimikunta pahoittelee töppäyksiään.

On hyvä huomata, että virheet tapahtuivat lehteä kokoon nidottaessa - ja erityisesti että alkuperäiset oikeat versiot löytyvät aina yhdistyksen kotisivuilta kohdasta Jalostus --> Jalostustarkastukset - ja tietysti Jalostustoimikunnalta.

Oheisessa pdf-tiedossa ovat ne korjattuina jalostustarkastuslausunnot, joissa oli valitettavasti lehdessä virheitä.